mailo@oillerbrandsgolv.se     018-10 95 00

                                   

Referenser

Tryck HÄR för att se fler referenser! 

"Vid varje tillfälle har bemötandet, hjälpen och resultatet varit topp, 
så jag kan bara säga ett stort tack."


                 

1978: Mitt första egna hem i Fålhagen med tidsenliga heltäckningsmattor i hall och vardagsrum. Under låg vackra, nerslitna parkettgolv. Jag fick tips om en bra golvfirma, Illerbrands, och det blev en lyckad start på ett långvarigt kundförhållande. Jag fick glänsande golv i hall och vardagsrum och matta i sovrummet. Som lågbetald forskarstuderande blev jag glatt överraskad att jag faktisk hade råd!

1995: Ny bostad i Uppsala med nerslitna golv, fast jag bodde själv på annan ort. Jag kontaktade igen Illerbrands som strax efter att arbetet med slipning kom igång upplyste om att hela lägenheten nog behövde nya ytskikt.
Jag hade inga målarkontakter men Gunnar lova ordna något BRA och det litade jag på. Jag valde ytor på distans och kunde sedan flytta in i en helfräsch och möblerad lägenhet i ett läge där jag själv hade svårt att röra mig pga ryggen. Jo: även flyttfirman blev koordinerad! Allt arbete var mycket välgjort och hjälpen utöver golven var ovärderlig för mig. Och även denna gång fick jag mycket för pengarna.

2019: Diskmaskinen läcker och förstör köksgolvet!! Jag ringer genast Illerbrands och får bra anvisningar om skadan. Golvet får torka ut och Illerbrands kommer och slipar och lackar. Det ser ut som nytt!

Vid varje tillfälle har bemötandet, hjälpen och resultatet varit topp, så jag kan bara säga ett stort tack.


Anne, Luthagsesplanaden, Uppsala

Linoleumgolv

Marmoleum Modular i rutig
funkisstil, 25x25 cm rutor i
färgerna Berlin Red och Pluto.
Fuktskador i parkettgolv

Visst går det att laga svarta fuktskador i ett parkettgolv utan att byta ut hela golvet. Nöjd kund i Uppsala har delat med sig av sina egna före- och efterbilder.Trapprenovering

Trapprenovering före och efter.
En furutrapp blir genast mer modern med eksteg. Vangstyckena målas vita för ett stilrent intryck. Sättsteg har här monterats i ek, men det går självklart också bra att vitmåla de befintliga.

Stavparkettläggning, Uppsala

Fiskbensparkett, 16mm, inläggning, slipning och lackning.

"Allt skräp var borta och det var rent och snyggt"

Vi tänkte först fixa vårt golv själva. Började söka runt efter golv, tips och trix, tog in priser på golv mm. Ju mer vi letade efter rätt alternativ, ju mer förvirrade blev vi. Tog kontakt med Illerbrands Golv, fick tipset att komma in och titta på olika prover i deras visningsrum. Tillsammans med Gunnar hittade vi det golv vi ville ha. 

Vi fick ett prisförslag med underarbete och läggning, blev förvånad över att det faktiskt inte blev så mycket dyrare än vad vi räknat med. Med ROT-avdraget och det faktum att det inte tar så lång tid för en som kan lägga golv så blir skillnaden inte stor, det som förvånade mig mest var att själva golvet inte var dyrare än vad det var på t ex Bauhaus.

Vi fick även hjälp med att få bort ett irriterande knakande och knirrande ljud i två av rummen vi lade nytt golv i. Det bästa av allt... Vi släppte in hantverkaren på morgonen, på eftermiddagen då vi kom hem så hade vi nya golv, och inte ett spår efter hantverkaren. Allt skräp var borta och det var rent och snyggt. Tack för kanonbemötande och ett väl utfört arbete, vi återkommer.

Niklas

Adress

Palmbladsgatan 6
754 50 Uppsala

Öppettider

Vardagar  07:00 - 16:00 eller efter överenskommelse (kl 16-17)
Helger      Stängt
Vi finns även på Facebook och Instagram.
    

Kontakta mig

Kontakta mig