Referenser

“Vid varje tillfälle har bemötandet, hjälpen och resultatet varit topp, 
så jag kan bara säga ett stort tack.”

Renovering av gammalt parkettgolv i lägenhet i Uppsala
Anlita Illerbrands golv för att fräscha upp ditt parkettgolv

1978: Mitt första egna hem i Fålhagen med tidsenliga heltäckningsmattor i hall och vardagsrum. Under låg vackra, nerslitna parkettgolv. Jag fick tips om en bra golvfirma, Illerbrands, och det blev en lyckad start på ett långvarigt kundförhållande. Jag fick glänsande golv i hall och vardagsrum och matta i sovrummet. Som lågbetald forskarstuderande blev jag glatt överraskad att jag faktisk hade råd!

1995: Ny bostad i Uppsala med nerslitna golv, fast jag bodde själv på annan ort. Jag kontaktade igen Illerbrands som strax efter att arbetet med slipning kom igång upplyste om att hela lägenheten nog behövde nya ytskikt.
Jag hade inga målarkontakter men Gunnar lovade ordna något BRA och det litade jag på. Jag valde ytor på distans och kunde sedan flytta in i en helfräsch och möblerad lägenhet i ett läge där jag själv hade svårt att röra mig pga ryggen. Jo: även flyttfirman blev koordinerad! Allt arbete var mycket välgjort och hjälpen utöver golven var ovärderlig för mig. Och även denna gång fick jag mycket för pengarna.

2019: Diskmaskinen läcker och förstör köksgolvet!! Jag ringer genast Illerbrands och får bra anvisningar om skadan. Golvet får torka ut och Illerbrands kommer och slipar och lackar. Det ser ut som nytt!

Vid varje tillfälle har bemötandet, hjälpen och resultatet varit topp, så jag kan bara säga ett stort tack.

Anne, Luthagsesplanaden, Uppsala

“Hej!

Tack ännu en gång för ett fantastiskt arbete med golvslipning. Från ax till limpa. Bemötande, flexibilitet, kom exakt i tid, kom med bra förslag och kom tillbaka samma dag för slutlack så det blev klart tidigare än beräknat. Strålande teamwork från er sida!

G.A.

“Tack för väl utfört arbete – golven blev jättefina!”

Helena ES

“Hej!

Nu är golvarbetet klart och vi är väldigt nöjda med arbetet som [golvläggaren] har gjort.

Förutom hantverksmässigt bra utfört arbete var han väldigt proaktiv med att ha en dialog med oss och stämde av

så att det blev som vi önskade. Han är väldigt metodisk och organiserad; plockade och städade fint efter sig efter varje dag. Informerade varje dag vilken tid han kommer eller kommer tillbaka om han behöver åka iväg under dagen. Upplever honom pålitlig, trevlig och ödmjuk kille! Ni har en pärla i bolaget 🙂

Hälsa från oss!”

Bästa Hälsningar
Tran, Södra Gottsunda

Rutigt linoleumgolv i kök
Linoleumgolv i kök

Linoleumgolv

Marmoleum Modular i rutig
funkisstil, 25×25 cm rutor i
färgerna Berlin Red och Pluto.

Ta hjälp av oss för att återställa fuktskadat parkettgolv
Vi lagar fuktskadat parkettgolv

Fuktskador i parkettgolv

Visst går det att laga svarta fuktskador i ett parkettgolv utan att byta ut hela golvet. Nöjd kund i Uppsala har delat med sig av sina egna före- och efterbilder.

Renovera trappa med hjälp av oss

Trapprenovering

Trapprenovering före och efter.
En furutrapp blir genast mer modern med eksteg. Vangstyckena målas vita för ett stilrent intryck. Sättsteg har här monterats i ek, men det går självklart också bra att vitmåla de befintliga.

Läggning av stavparkettgolv i Uppsala

Stavparkettläggning, Uppsala

Fiskbensparkett, 16mm, inläggning, slipning och lackning.

Porträttbild, Niklas

“Allt skräp var borta och det var rent och snyggt”

Vi tänkte först fixa vårt golv själva. Började söka runt efter golv, tips och trix, tog in priser på golv mm. Ju mer vi letade efter rätt alternativ, ju mer förvirrade blev vi. Tog kontakt med Illerbrands Golv, fick tipset att komma in och titta på olika prover i deras visningsrum. Tillsammans med Gunnar hittade vi det golv vi ville ha. 

Vi fick ett prisförslag med underarbete och läggning, blev förvånad över att det faktiskt inte blev så mycket dyrare än vad vi räknat med. Med ROT-avdraget och det faktum att det inte tar så lång tid för en som kan lägga golv så blir skillnaden inte stor, det som förvånade mig mest var att själva golvet inte var dyrare än vad det var på t ex Bauhaus.

Vi fick även hjälp med att få bort ett irriterande knakande och knirrande ljud i två av rummen vi lade nytt golv i. Det bästa av allt… Vi släppte in hantverkaren på morgonen, på eftermiddagen då vi kom hem så hade vi nya golv, och inte ett spår efter hantverkaren. Allt skräp var borta och det var rent och snyggt. Tack för kanonbemötande och ett väl utfört arbete, vi återkommer.

Niklas