Golvslipning

Illerbrands Golv har över 40 års erfarenhet av att få gamla slitna golv att vakna till liv och återfå sin forna glans.

Ett parkett/trägolv av god kvalitet som är lagt fackmannamässigt har en lång hållbarhet. Med tiden blir dock ytan av naturliga orsaker sliten, det tillkommer repor mm. Att slipa och behandla ditt parkettgolv eller trägolv istället för att byta ut det är ett klokt, snabbt och kostnadseffektivt sätt att fräscha upp och förnya ett rum.

Golvslipning i Uppsala
Vi behandlar trägolv i Uppsala
Slipa och behandla trägolv

I samband med att man slipar sitt golv så utförs även en behandling. Det finns många olika sätt att behandla sitt slipade golv på. Olika typer av lack, vax, olja, såpa eller kombinationer av olika behandlingar ger olika slutresultat. I vårt visningsrum på Palmbladsgatan 6 i Uppsala har vi nära 100 olika prover att visa och berätta om, allt för att du ska kunna välja vad som passar just ditt önskemål.

Varför välja oss för din golvslipning i Uppsala?

Vi är stolta att vara certifierade av Bona genom BCCP (Bona Certified Craftsman® Program). Detta innebär att vi uppfyller de högsta standarderna inom branschen och har genomgått rigorös utbildning för att säkerställa att våra tekniker är experter på golvslipning och parkettslipning. När du anlitar oss kan du vara säker på att ditt golv behandlas av erfarna yrkesmän med expertkunskap.

Bona certified craftsman logga

Våra tjänster inkluderar:

Golvslipning, parkettslipning. Vi specialiserar oss på golvslipning och har den senaste utrustningen för att ta bort repor, fläckar och ojämnheter från ditt golv. Vi arbetar med olika golvtyper, inklusive trägolv, ekparkett men självklart också parkettgolv i andra träslag.

Vår golvslipningstjänst är skräddarsydd för att återställa ditt golv till sitt ursprungliga skick. Vi tar bort slitaget och ger ditt golv en vacker, ny yta.

Ekparkett är särskilt populärt på grund av dess naturliga skönhet och hållbarhet. Med vår expertis kan vi förlänga livslängden på din ekparkett genom slipning och ytbehandling.

Vi förstår att varje golv är unikt och kräver individuell vård. Därför anpassar vi våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål. Vårt mål är att inte bara återställa dina golv till sitt bästa skick utan även överträffa dina förväntningar.

För en professionell golvslipning med ett resultat som du kommer att älska, kontakta oss idag. Vi är stolta över vår BCCP-certifiering och ser fram emot att hjälpa dig att få vackra golv i ditt hem. Med vår expertis och kärlek till hantverket kan du vara säker på att vi kommer att lämna dina golv i gott skick.

Anlita oss för behandling av trägolv eller golvslipning

Vi slipar och behandlar all slags parkett/trägolv, trappor och trösklar givetvis enligt kundens önskemål. Våra efterbehandlingar kommer från välkända kvalitetsvarumärken som Bona, Timberex, Osmo, Pallman mfl. 

Arbetsgång:

Lämna dina kontaktuppgifter eller hör av er så diskuterar vi hur vi kan hjälpa er.

Kontakta oss för pris på golvslipning i Uppsala