mailo@oillerbrandsgolv.se     018-10 95 00

                                   

Om Företaget

Illerbrands Golv startades som ett enmansföretag 1978 av Gunnar Illerbrand. Gunnar startade verksamheten med att själv slipa golv, verksamheten växte med tiden, tjänsterna utökades och mer personal anställdes.

1980 gick företaget in som medlem i Sveriges Byggindustrier och 1988 blev Illerbrands Golv medlemmar i Golvbranschens Riksorganisation. 1989 var en milstolpe i företagets historia, Illerbrands Golv flyttade in i egna fina lokaler på Palmbladsgatan 6.

Illerbrands Golv har med åren växt och fler medarbetare har tillkommit. 2015 hade företaget 20 anställda och det var dags för nästa stora steg i företagets historia. I början av 2016 flyttade företaget in i nybyggda toppmoderna lokaler, perfekt anpassade efter verksamheten och antalet personer som idag arbetar på Illerbrands Golv.

Illerbrands Golv har som mål att genom personlig kontakt ta fram golvprodukter och tjänster som passar kundens behov, önskemål och budget. För att kunden ska kunna välja rätt golv eller behandling har vi därför ett visningsrum med ett stort antal prover på parkett, trägolv, laminat och mattor.

Vi utför arbeten åt såväl privatkunder som företag, allt från slott till koja! 

        

Vi söker alltid duktiga mattläggare, golvläggare och golvslipare.  Hör av dig!

Adress

Palmbladsgatan 6
754 50 Uppsala

Öppettider

Vardagar  07:00 - 16:00 eller efter överenskommelse (kl 16-17)
Helger      Stängt
Vi finns även på Facebook och Instagram.
    

Kontakta mig

Kontakta mig